Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka groszkowo-tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
oliwki czarne Smak 3 łyżki
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka groszkowo-tuńczykowa

Groszek odcedzamy z zalewy . Dodajemy puszkę tuńczyka mieszamy .Doprawiamy pieprzem . Oliwki odcedzamy z zalewy i kroimy . Wszystko razem mieszamy .Ozdabiamy natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak