Sałatka fasolowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kukurydza

    1 puszka
  • fasola czerwona

    1 puszka
  • pakusta pekińska

    40 dag
  • papryka czerwona

    1/2 sztuka
  • oliwa

    7 łyżek
  • ocet winny

    5 łyżek
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, dodajemy pokrojoną w paseczki paprykę, kukurydze i fasolkę. Całość solimy i mieszamy. Oliwę, ocet mieszamy i polewamy nią sałatkę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat