Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka do słonych korpusów

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10 szt
kukurydza w puszce 1 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 szt
majonez tradycyjny do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka do słonych korpusów

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Kukurydzę i tuńczyka odsączamy. Tuńczyka rozdrabniamy widelcem. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy sol, pieprz i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na kilka minut. W razie potrzeby ponownie doprawiamy. Wkładamy do słonych korpusów sałatkowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 10.02.2014 08:49
Świetne na imprezę :-)
IlonaAlbertos 03.02.2014 17:23
Lubię takie sałatki.
Katarzyna59 30.08.2013 07:18
apetyczna sałatka
Krystyna32 14.08.2013 20:15
fajny pomysł
Renata 14.08.2013 08:26
super babeczki
Magula 14.08.2013 08:21
fajny pomysł na wytrawne babeczki
Agnieszka-87-25 14.08.2013 08:20
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak