Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka do obiadu z serem i rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 1 szt.
majonez 2 łyżki
sól do smaku
natka pietruszki 1 łyżeczka
ogórek 1 szt.
ser żółty 3 (królewski)
rzodkiewka 3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka do obiadu z serem i rzodkiewką

Pomidor i rzodkiewki umyć, pokroić dowolnie na mniejsze kawałki. Ogórek odsączyć z zalewy - również pokroić. Ser kroimy w kosteczkę - cienko. Natkę myjemy i siekamy drobno. Dodajemy majonez, sól i pieprz. Starannie mieszamy. Przekładamy do miseczki. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak