Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka do obiadu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
groszek konserwowy pół puszki
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 1 opakowanie
Natka pietruszki suszona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka do obiadu

Sałatę płuczemy i rwiemy na kawałki.Pomidora i cebule kroimy w średniej wielkości kawałki i wsypujemy do sałaty.Dodajemy groszek i przygotowany sos sałatkowy.Posypujemy natka pietruszki i delikatnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 10.05.2011 16:25
zdrowa i pyszna
matii6 12.12.2010 16:47
robię bardzo podobną jest bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak