Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka do obiadu
Dodajemy kukurydzę z puszki.
Ogórek ścieramy na tarce o drobnych oczkach.
Przyprawiamy solą, czosnkiem, pieprzem, dodajemy oliwę i koperek.
Zostawiamy na 30 minut do przejścia smaków.
kapusta pekińska | 1 mała |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
ogórek konserwowy Smak | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | szczypta |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: