Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 60 dag
pietruszka 1/4 sztuki
koper 1 pęczek
rzodkiew biała 1 sztuka
jabłko 2 sztuki
jogurt grecki do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka do obiadu

Kapustę pekińską płuczemy. Siekamy. Warzywa i jabłko obieramy,płuczemy. Scieramy na największych oczkach na tarce jarzynowej. Koper płuczemy. Podobnie szczypior i siekamy. Wszystko ze sobą łączymy. Dodajemy sól i pieprz. Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 16.06.2013 21:59
pycha sałatka,lubię kapustę pekińską

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak