Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka do kebaba

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/3 główki
cebula czerwona 2 szt.
papryka czerwona 1/2 szt.
papryka zielona 1/2 szt.
papryka żółta 1/2 szt.
majonez 6 łyż.
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka do kebaba

Kapustę kroimy w kostkę. Sparzamy wrzątkiem, osączamy i studzimy. Papryki kroimy w cienkie plasterki, dodajemy do osuszonej kapusty. Cebulę przekrawamy na połowę i kroimy w cienkie piórka. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Dodajemy sól, pieprz i majonez. Mieszamy. Można przystroić półplasterkami pomidorka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.10.2012 14:59
super sałatka
Babciagramolka 30.04.2011 07:19
Akurat na sezon
basiulka20088 02.01.2011 02:28
smaczna spróbujcie dziewczyny polecam
Emilia22 28.10.2010 08:35
super
gusia1000 28.10.2010 01:50
Tylko taką robić, bo to samo zdrowie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak