Składniki:
sałata | 1 główka |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
czosnek | 3 ząbek |
oliwa | 10 łyżek |
ocet winny | 3 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bułka pszenna | 6 kromek |
sałata | 1 główka |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
czosnek | 3 ząbek |
oliwa | 10 łyżek |
ocet winny | 3 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bułka pszenna | 6 kromek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: