Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka brydżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 20 dag
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
ogórek sałatkowy 1 szt
cebula czerwona 1 szt
papryka 2 szt
kostka rosołowa
koperek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka brydżowa

Ryż ugotować na sypko w rosole z kostki, odsączyć.
Paprykę, cebulę i ogórek drobno pokroić, wymieszać z tuńczykiem, ryżem i koperkiem, ew. doprawić solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak