Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z rzeżuchą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata chrupiąca 1 szt
rzodkiewka 6 szt
szczypiorek 1 pęczek
kiełki rzeżuchy
sól do smaku
jogurt naturalny 1 szt
śmietana 1 łyżka

Porada

Rzeżuchę lubię z dodatkiem sporej ilości soli.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z rzeżuchą

sałatę, rzodkiewkę i szczypiorek dokładnie płuczemy, odsączamy z wody, sałatę rwiemy w dłoniach, rzodkiewkę, szczypior i kiełki rzeżuchy kroimy na małe kawałki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 02.05.2016 18:13
lubię ja jako dodatek do drugiego dania
Habibi 02.05.2016 08:43
Bardzo lubię dodatek rzeżuchy do surówek i kanapek :)
Maridka19 02.05.2016 05:21
Pyszna sałatka :)
Małgorzata92 02.05.2016 03:25
Fajna sałatka ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak