Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z roszponki i rucoli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka
rukola
sos balsamiczny pomarańczowy
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z roszponki i rucoli

Rucolę i roszponkę myjemy. Do mojej sałatki użyłam po 4 garście każdej. Umieszczamy w misce i skrapiamy sosem balsamicznym i oliwą. Nie solimy, za to przyprawiamy pieprzem. Można skropić całość sokiem ze świeżo wyciśniętej połówki pomarańczy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 09.01.2013 09:23
super
Joanna46 09.01.2013 07:52
Zdrowa porcja.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak