sałata pieczarkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1 kg
  • cebula

    2
  • sok z cytryny

  • sól i pieprz

  • majonez

  • jajko ugotowane na twardo

    6
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki poddusić na ogniu, jajka i cebulę pokroić w kostkę , dodać kilka kropli soku z cytryny, doprawić do smaku i wymieszać z majonezem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
radosna29 01.02.2013 20:36
fajna
agnieszka214 19.08.2012 15:09
pyszna polecam
aga130982 12.04.2012 06:41
uwielbiam
Kamila/kami007 29.11.2011 14:39
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat