Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata lodowa z fasolką i tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa 1/3 szt
fasola czerwona z puszki 1/2 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
sól
papryka marynowana 4 kawałki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata lodowa z fasolką i tuńczykiem

Sałatę lodową myjemy osuszamy i kroimy w paseczki . Układamy na półmisku i solimy do smaku . Tuńczyka rozdrabniamy i układamy na środku sałaty .Fasolkę odcedzamy dajemy po obu stronach tuńczyka .Doprawiamy pieprzem . Ozdabiamy kawałkami papryki . Podajemy schłodzone

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 24.08.2012 13:45
fajne
iwa643 24.08.2012 07:56
polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak