Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałaka z pakińskiej, kukurydzy, rzodkiewki oraz słonecznika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kukurydza 1
rzodkiewka 1
słonecznik łuskany 1
majonez 3 łyżki
kapusta pekińska 1

Przepis i sposób przygotowania na: Sałaka z pakińskiej, kukurydzy, rzodkiewki oraz słonecznika

Kapustę pekińską myjemy, a następnie kroimy w małe kawałki.Następnie obieramy rzodkiewkę i kroimy takze w malutkie kawałki. Do tego wszystkiego dodajemy kukurydzę słonecznik. Wszyskie składniki mieszamy z majonezem oraz szczyptą soli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 26.04.2012 19:14
rzodkiewka czy biała rzodkiew?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak