Sałaka z pakińskiej, kukurydzy, rzodkiewki oraz słonecznika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kukurydza

    1
  • rzodkiewka

    1
  • słonecznik łuskany

    1
  • majonez

    3 łyżki
  • kapusta pekińska

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską myjemy, a następnie kroimy w małe kawałki.Następnie obieramy rzodkiewkę i kroimy takze w malutkie kawałki. Do tego wszystkiego dodajemy kukurydzę słonecznik. Wszyskie składniki mieszamy z majonezem oraz szczyptą soli.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SmacznaPyza 26.04.2012 19:14
rzodkiewka czy biała rzodkiew?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat