EWI

Sałaka rzodkiewkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek

  • kukurydza w puszce

  • sól do smaku

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczypiorek i rzodkiewkę pokroić. Kukurydzę odsączyć i dodać do rzodkiewki i szczypiorka. Dodać Jogurt lub śmietanę, doprawić.
Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
RenataZ-et 23.04.2013 22:07
samo zdrowie :)
Seba 05.02.2013 14:24
pycha
pestka 02.01.2013 13:02
bardzo dobra
Reda 30.08.2012 07:53
super
Reda 30.08.2012 07:53
super
MAR3STA 10.06.2012 20:03
fajna sałatka
mirosława4 09.06.2012 22:42
fajna
Kuchareczka2 08.06.2012 08:22
znakomita
Andysz 07.06.2012 00:15
lubię rzodkiewkę;)
Betka 07.06.2012 00:11
rewelacja;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat