Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sakiewki z Brzoskwinią

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce 1 puszka
ciasto francuskie 1 opakowanie
cukier wanilinowy
białko 1
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Sakiewki z Brzoskwinią

Odsączamy brzoskwinie z zalewy najlepiej ręczniczkiem kuchennym, a do białego sera dosypujemy jeden cukier waniliowy. Kroimy kwadraty z ciasta i układamy na nim brzoskwinie do której wcześniej wkładamy serek. Zawijamy sakiewki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia smarujemy białkiem i pieczemy do zarumienienia. SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 14.09.2011 22:20
pycha
jolaxa1 14.09.2011 22:20
pycha
jolaxa1 14.09.2011 22:20
pycha
jolaxa1 26.06.2011 15:06
super
jolaxa1 22.06.2011 22:59
super
patusia 19.05.2011 23:26
Pycha, robię podobne. Ciasto francuskie daje wiele możlwości. Uwielbiam je :)
MAŁGORZATA108 19.05.2011 23:05
Fajniutkie.
Ewelina38 19.05.2011 21:59
pycha - jadłam podobne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak