Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sajgonki z bazylia

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papier ryżowy 5
makaron ryżowy 2 garsci
bazylia
sos sojowy

Przepis i sposób przygotowania na: sajgonki z bazylia

Makaron ryzowy zalewamy wrzatkiem. Dodajemy bazylie i sos sojowy, mieszamy. Papier ryzowy maczamy w cieplej wodzie i jak bedzie miekki to nakldamy farsz i zawijamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 04.07.2012 20:47
pycha
kanu83 09.02.2011 10:56
Mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak