Składniki:
mięso cielęce bez kości | 20 dag |
grzyby mun | 5-6 sztuk |
sól do smaku | |
papier ryżowy | |
sos słodko pikantny chili | |
pieprz do smaku | |
cebula | 1 sztuka |
sos sojowy | 2 łyżki |
kiełki fasoli mung | 15-20 sztuk |
mięso cielęce bez kości | 20 dag |
grzyby mun | 5-6 sztuk |
sól do smaku | |
papier ryżowy | |
sos słodko pikantny chili | |
pieprz do smaku | |
cebula | 1 sztuka |
sos sojowy | 2 łyżki |
kiełki fasoli mung | 15-20 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: