Rzodkiewka ze śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    2 pęczki
  • Szczypiorek cienki

    0,5 pęczka
  • koperek

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • smietana 18%

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę kroimy w plasterki, dodajemy posiekany szczypiorek oraz koperek, mieszamy. Dodajemy śmietanę, solimy so smaku, mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jodaj 06.05.2013 13:46
extra :):):)
paula99926 19.07.2012 21:17
lubię taką
smile 29.06.2012 19:15
dobra
parysek10 09.06.2012 17:35
bardzo lubię taką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat