Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewka po rzeszowsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
jaja 3 sztuki
kalafior 1/2 kg
oliwa 1/4 litra
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
szczypiorek 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewka po rzeszowsku

Rzodkiewkę umyć i pokroić w plasterki, natomiast ugotowane jaja w ósemki. Kalafior ugotować i podzielić na różyczki. Czosnek przecisnąć przez praskę posolić i wymieszać z oliwą.
Warzywa ułożyć na salaterce, polać sosem czosnkowym i posypać szczypiorkiem i orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 11.03.2013 13:11
z pewnością jest to smakowite , bo prezentuje się ciekawie
Fiffi 30.10.2012 23:31
szybkie i pyszne
Lemon 23.09.2012 15:27
fajna
kasiaw 23.09.2012 15:02
super świetnie się prezentuje
natii3624 23.09.2012 14:36
ooo super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak