Rzodkiewka na szybko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • śmietana

    1 łyżka
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę myjemy.Kroimy w pół plasterki.Dodajemy śmietanę,mieszamy.Dodajemy do smaku przyprawy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IwonaDD 21.04.2013 08:41
świetny pomysł na wykorzystanie pierwszych nowalijek
gosia561 20.04.2013 15:24
DOBRY DODATEK
Magda24 20.04.2013 14:20
dobra rzodkiewaka
SylwiaMagdaSabin 20.04.2013 13:54
nigdy nie jadłam takiej
wiola333 20.04.2013 13:36
bardzo smaczny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat