Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rzepa faszerowana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzepa 4 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt
chrzan tarty do smaku
majonez
cukier
sok z cytryny
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: rzepa faszerowana

Rzepę zalać osoloną wodą i zagotować. Po odcedzeniu przekroić na pół i wydrążyć środki, pozostawiając dość grube ścianki. Jaja posiekać połączyć z chrzanem, majonezem i natką pietruszki. Doprawić i napełnić rzepę. Układać na półmisku wyłożonym zieloną sałatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 10.05.2012 22:52
hm ciekawa propozycja
agata1722
agata1722 24.02.2012 09:16
mniam
Natalia/tubisiek 06.01.2011 09:10
to dla mnie nowość! muszę spróbować!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak