Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżyk II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 2 torebki
mleko 0,5 l
brzoskwinie w puszce 4 połówki
rodzynki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżyk II

Ryż bez torebek gotujemy w małej ilości wody, gdy już będzie miękki dolewamy mleko i wsypujemy ok 2 garstek rodzynek, zagotowujemy. W tym czasie kroimy brzoskwinie i wkładamy do miseczek po trochu. Gotowy ryż wlewamy w miseczki, słodzimy według uznania, mieszamy i...smacznego;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 06.05.2011 08:13
super dla dzieci
misia53 09.02.2011 17:56
Mysza, aparat musi leżeć \"na oczach\"- jateż zapominam
teresa18 02.02.2011 15:38
to lubię
Mysiunia 16.01.2011 08:28
super:)
alaaa 14.12.2010 16:59
z tymi brzoskwiniami to niezły pomysł
Agnieszka172 03.12.2010 13:36
fajny pomysł
mysza666 29.11.2010 19:00
Właśnie go wczoraj jadłam, ale jak zwykle się dopiero po zjedzeniu zorientowałam, że można by zdjęcie zrobić;) No cóż może kiedyś mi wejdzie robienie zdjęć w nawyk;)
mysza666 29.11.2010 19:00
Właśnie go wczoraj jadłam, ale jak zwykle się dopiero po zjedzeniu zorientowałam, że można by zdjęcie zrobić;) No cóż może kiedyś mi wejdzie robienie zdjęć w nawyk;)
mysza666 29.11.2010 19:00
Właśnie go wczoraj jadłam, ale jak zwykle się dopiero po zjedzeniu zorientowałam, że można by zdjęcie zrobić;) No cóż może kiedyś mi wejdzie robienie zdjęć w nawyk;)
Ewa111 29.11.2010 18:47
ryżyk dwa też jest świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak