Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowy motylek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 2 sztuki
żółty ser 3 plastry
ogórki konserwowe 2 sztuki
natka pietruszki 1 natka
ketchup 1 łyżka
warzywa 3 plastry
polędwica 3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowy motylek

Wafle,plasterki polędwicy i ogórki przekroić na pół.Ułożyć kształt motyla.Na skrzydła położyć polędwice i ser pokrojony w trójkąciki.Ułożyć listki z natki pietruszki i zrobić czółenka.Dla ozdoby dodać ketchup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 03.06.2012 20:05
piękne
smile 21.05.2012 18:58
apetyczny ;)
Magda60 04.02.2012 17:59
super dla dziecka- niejadlka
cooleczka 08.01.2012 20:28
ale fajny :)
jogobella23 20.12.2011 12:53
oryginalnie
kasienka23 19.12.2011 17:13
gratuluje fantazji :)
Ewa95 02.12.2011 16:25
cudowny jest!
1j1o1l1a1 01.12.2011 15:50
super...od razu powiało wiosna i latem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak