Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowa z nektarynkami i surimi

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki surimi 6 szt
ryż brązowy
pomidor 2 szt
NAKTARYNKI 2 szt
koperek
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
oliwa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa z nektarynkami i surimi

Ryż brązowy gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu studzimy i odstawiamy. Paluszki krabowe kroimy w plasterki. Pomidora myjemy osuszamy usuwamy pestki i kroimy w kosteczkę. Nektarynki myjemy osuszamy , usuwamy pestki i kroimy w kosteczkę. Składniki mieszamy z sobą. dodajemy posiekany świeży koperek . Dodajemy oliwę z oliwek , sól i pieprz do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

as28 28.07.2013 09:22
mniam mniam
Sylwia26 28.07.2013 09:16
apetycznie wygląda
Monika-twin 28.07.2013 08:10
pycha salatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak