Ryż z selerem naciowym.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    2 łodygi
  • granat

    0,5 szt
  • jogurt naturalny

    50 ml
  • sól, pieprz do smaku

  • ryż

    100 (ugotowany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować ryż w osolonej wodzie.
Seler naciowy pokroić w cienkie plasterki .Wyłuskać pestki granatu.Seler i granat dodać do ryżu i wymieszać z jogurtem.Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Gabi44 28.11.2013 19:33
Zdrowy,mały posiłek.
6zer 27.11.2013 10:21
fajne i proste, cos dla mnie
Zdzisław 27.11.2013 08:07
dla mnie smaczne jedzenie
Christopher 26.11.2013 22:20
Cenię proste dania.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat