Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z selerem naciowym.

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 2 łodygi
granat 0,5 szt
jogurt naturalny 50 ml
sól, pieprz do smaku
ryż 100 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z selerem naciowym.

Ugotować ryż w osolonej wodzie.
Seler naciowy pokroić w cienkie plasterki .Wyłuskać pestki granatu.Seler i granat dodać do ryżu i wymieszać z jogurtem.Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabi44 28.11.2013 19:33
Zdrowy,mały posiłek.
6zer
6zer 27.11.2013 10:21
fajne i proste, cos dla mnie
Zdzisław 27.11.2013 08:07
dla mnie smaczne jedzenie
Christopher 26.11.2013 22:20
Cenię proste dania.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak