Składniki:
ryż | 2 torebki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 3 szt |
jajko | 2 szt |
czosnek | 4 ząbki |
olej | do smażenia |
sos sojowy jasny | 2 łyżki |
wino ryżowe | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
imbir | 1 kawałek |
ryż | 2 torebki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 3 szt |
jajko | 2 szt |
czosnek | 4 ząbki |
olej | do smażenia |
sos sojowy jasny | 2 łyżki |
wino ryżowe | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
imbir | 1 kawałek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: