Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż do zapiekania

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt.
cukier drobny 10 dkg
ryż 1/2 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: ryż do zapiekania

Ugotowany i ostudzony ryż wymieszać z cukrem i żółtkami. Białka ubić na sztywną piane i wymieszać z ryżem delikatnie. Taki ryż można sam zapiec,albo przekładać owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 21.07.2013 19:28
dietetyczne danie
Bernadeta1 17.03.2013 10:33
smaczny z jabłkami
Beata73 01.10.2012 20:53
delikatny i dietetyczny
Beata73 01.10.2012 20:53
delikatny i dietetyczny
Beata73 01.10.2012 20:53
delikatny i dietetyczny
Beata73 01.10.2012 20:53
delikatny i dietetyczny
Beata73 01.10.2012 20:53
delikatny i dietetyczny
Beata73 01.10.2012 20:53
delikatny i dietetyczny
Miki 21.07.2012 14:11
mniam
Paulina33 01.05.2012 20:02
warte spróbowania :)
noculos 23.04.2012 17:07
proste, a fajne
noculos 23.04.2012 17:07
proste, a fajne
Beata73 22.03.2012 16:21
pyszny
Beata73 22.03.2012 16:21
pyszny
dianix 20.02.2012 10:30
ja tez nie znalam, pierwszy raz się z tym spotykam
fasola 25.11.2011 15:41
nie znalem jeszcze takiego pomysłu na ryż
daria899 15.11.2011 14:12
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak