Przepis i sposób przygotowania na: Ryż brązowy z bakłażanem i paluszkami krabowymi
Kroki postępowania
Cebulę czosnkową pokroić w piórka.
Dokładnie wymieszać i chwilę pod dusić oraz doprawić do smaku.
ryż brązowy | 2 woreczki |
paluszki krabowe | 250 g |
bakłażan | 1 średni |
cebula | czosnkowa średnia |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżki |
śmietanka kremowa | 100 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
trawa cytrynowa | suszona mielona |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
papryczka chilli | do smaku |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: