Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze na maśle

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rydzy 250 g
masła 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze na maśle

Rydze płuczemy, osuszamy.

Na patelni roztapiamy masło i dodajemy grzyby. Oprószamy solą i pieprzem i podsmażamy z obu stron ok. 5-7 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 28.07.2011 22:53
Muszą smakować wspaniale.
evita0007 03.04.2011 00:02
ale pyszne grzybki ;-)
jolaxa 05.03.2011 12:53
pycha
ben-ka 28.09.2010 15:51
Mój mąż często serwuje nam takie rydze na kolację - pycha!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak