Składniki:
filet z dowolnej ryby | 1,5 kg |
pieczarki | 1 kg |
cebula | 6 szt |
olej do smażenia | 1 szkl |
ketchup łagodny | 1 szt |
przecier pomidorowy | 3/4 szt |
ocet | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
filet z dowolnej ryby | 1,5 kg |
pieczarki | 1 kg |
cebula | 6 szt |
olej do smażenia | 1 szkl |
ketchup łagodny | 1 szt |
przecier pomidorowy | 3/4 szt |
ocet | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: