Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryby w occie.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby smażone
woda 4 szkl.
ocet 1 szkl.
cukier 4 czubate łyżki
Ziele angielskie mielone Prymat
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Ryby w occie.

Kroki postępowania

1
Usmażone ryby (karp, śledź lub inne) wyłożyć do pojemnika lub słoja. Ja wykorzystałam tołpygę.
Krok 1 - Ryby w occie. foto
2
Z pozostałych składników zagotować zalewę.
Krok 2 - Ryby w occie. foto
3
Wystudzoną zalewą zalać ryby. Zamknąć i odstawić na 3 dni do lodówki.
Krok 3 - Ryby w occie. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 12.08.2012 19:27
pyszna
Gosia20 05.07.2012 13:40
super
kuklik 21.03.2012 10:23
rewelacja
ttrytka 01.03.2012 22:52
smacznie wyglądaja
sylwia / sytofala 01.03.2012 21:33
mniam ,mniam , mogę jedną porwać ? :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak