Składniki:
filet z miruny | 1 kg |
marchew | |
pietruszka | |
por | |
seler | |
woda | 1500 ml |
cukier | 3 łyżki |
sól | 1.5 łyżki |
olej | 0.5 szkl |
ocet | 4 łyżki |
jajko | 2 |
mąka | |
przecier pomidorowy | |
cebula |
filet z miruny | 1 kg |
marchew | |
pietruszka | |
por | |
seler | |
woda | 1500 ml |
cukier | 3 łyżki |
sól | 1.5 łyżki |
olej | 0.5 szkl |
ocet | 4 łyżki |
jajko | 2 |
mąka | |
przecier pomidorowy | |
cebula |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: