Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne kotlety zielone

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 100-150 gram
filet z dorsza 300 gram
jaja 1 sztuka
płatki owsiane 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne kotlety zielone

Kroki postępowania

1
Dorsza pokroić w kostkę i dodać do rozmrożonego szpinaku.
Krok 1 - Rybne kotlety zielone foto
2
Dodać jajko, płatki owsiane, przyprawę do ryb i wymieszać.
Krok 2 - Rybne kotlety zielone foto
3
Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron. Podawać z makaronem polanym sosem i dowolną surówką.
Krok 3 - Rybne kotlety zielone foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 22.08.2013 21:56
ciekawe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak