Rybne kotlety

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    70 dag
  • koperek

    1/2 pęczka
  • cebula

    1-2 szt
  • bułka czerstwa

  • jajo

  • sól

  • bułka tarta

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety oczyszczamy i mielimy w maszynce do mięsa razem z przesmażoną cebulkę i namoczoną, odciśniętą czerstwą bułką.Dodajemy posiekany koperek, jajko i przyprawy, dobrze wyrabiamy, formujemy kotlety. Obtaczamy w tartej bułce i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.Podajemy z surówką z kapusty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (54)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 02.11.2014 13:45
bardzo fajne
sylwia_mc 28.07.2013 10:51
Uwielbiam :)
Alex_M 25.07.2013 11:22
lubie takie kotleciki! :)
wiola333 10.08.2012 10:10
pycha
Pietruszka 01.08.2012 22:14
super, lubię ryby
Dorota37 13.05.2012 14:55
super
Dorota37 10.05.2012 13:22
apetyczne
MagdaXXX 27.04.2012 19:42
super
motyl 26.04.2012 14:04
pyszne
jozefinach 21.04.2012 09:42
Lubię kotlety rybne.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat