Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybna pasta kanapkowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona 100 g
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
twaróg 100 g
otręby pszenne 1 łyżka
ogórek kiszony 1 szt
cebula 1 mała szt
Pieprz biały mielony Prymat

Porada

Do pasty użyłam wędzonego dorsza ale może to być dowolna wędzona ryba. Cebulę można zastąpić szczypiorkiem.

Przepis i sposób przygotowania na: Rybna pasta kanapkowa

Ogórka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulkę drobno posiekać. Rybę obrać z ości i podrobić. Biały ser rozgnieść widelcem, połączyć z rybą ogórkiem, cebulą koncentratem i otrębami. Doprawić pieprzem i ewentualnie posolić. Podawać z pieczywem pełnoziarnistym i pomidorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 27.04.2014 19:05
z chęcią bym taką zjadła :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak