Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 40 dag
marchew 2 sztuki
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka z warzywami

Rybę (dowolną zależy jaką kto lubi) pokroic w kostkę, przyprawić pieprzem i solą. Marchew umyć,obrac i zetrzec na tarce z grubymi oczkami. Por i seler umyć i drobno pokroić,olej rozgrzać na patelni. Ok 6 pieczarek obrać ze skórki i pokroić w plasterki, kostki rybne usmazyc na patelni, wyjąc z patelninastepnie usmazyć czosnek drobno posiekanypieczarki oraz warzywa i smazyć, przyprawić solą, pieprzem i vegetą dodac rybkę i jeszcze chwile podsmazyc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 09.08.2013 13:41
oooo praiwe jak po grecku!
Betka 29.10.2012 13:52
uwielbiam i ryby i warzywa;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak