Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka w cieście

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 1 kg
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżka
mąka 1/2 szklanki
mleko 1/2 szklanki
jajko 2
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka w cieście

Mąkę, mleko i jajka miksujemy na jednolitą masę.Ciasto doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą kucharek, wychodzi ciasto jak na naleśniki.Rybę moczymy w cieście i smażymy na rozgrzanym oleju. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 15.05.2016 17:41
pyszna rybka
Laila2786 17.09.2015 10:14
rewelacyjnie podana
IwonaKa 10.09.2015 13:13
Pyszna rybka,taką lubię.
fotoviderek 09.09.2015 20:51
Taką lubię :)
Jagódka77 09.09.2015 18:19
lubię ryby w każdej postaci, tak przyrządzona na pewno jest pyszna
kuchcik89 09.09.2015 17:39
fajne urozmaicenie na podanie rybki :)
Maridka19 09.09.2015 17:10
Pyszne takie rybki w cieście ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak