Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybeczka owinięta w pergaminek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło śmietankowe 1 łyżka
dorsz 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: rybeczka owinięta w pergaminek

dorsza oprószam ziołami i owijam w pergamin nasmarowany masłem. Piekę do miękkości w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 18.01.2013 19:14
sznycel cichy każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii.Wprowadzasz cenzurę?
sznycel 02.08.2012 13:22
krytykowac kogoś za nazwę ?
sznycel 02.08.2012 13:18
dzieci lubią zdrobnienia, a kobiety są na nie łase, mężczyżni jak dzieci lubią też byc dopieszczani - w kuchni czułośc nie wadzi
SmacznaPyza 01.08.2012 20:10
strasznie infantylne te rybeczki, pergaminki, suróweczki....
andżelika1 01.08.2012 19:50
i suróweczkę dodać i obiadek pod chmurką gotowy
andżelika1 01.08.2012 19:49
ryby są zdrowe, na umysł i na figurę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak