Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba ze sreberka w sosie własnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 4 szt
cytryny 1 szt
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
koper świeży
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba ze sreberka w sosie własnym

Filet 1 na osobę, skropić sokiem z cytryny, posypać pieprzem cytrynowym (niewielką ilością), posiekanym koperkiem (ja daje sporo), solą i pieprzem do smaku. Można dodać odrobinę masła. Zawinąć w sreberko i wstawić do piekarnika ja używam halogenowego i nastawiam na ok 10min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 20.01.2012 17:12
ccciekkawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak