Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zapiekana w sosie beszamelowym i chrzanowym
Kroki postępowania
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/261903/sos-chrzanowo-pomidorowy-z-majerankiem.html
Całość zapiekać jeszcze 10 minut bez przykrycia.
panga | 5-6 filetów |
sok | 1/2 cytryny |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | do smaku |
masło | 3 łyzki |
mleko | 150 ml |
mąka pszenna | 1 łyżka |
woda | 150 ml |
sól | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzki |
smietana 18% | 150 ml |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
chrzan tarty | 2 łyzki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: