Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba z twarogiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 szt.
serek homogenizowany 1 op.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
ząbek czosnku 1 szt.
rzeżucha 1 łyzka
papryka zielona 1 op.
papryka żółta 1 op.
papryka czerwona 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: ryba z twarogiem

Z makreli usuń kręgosłup i ości. Podziel na części. Serek wymieszaj z rozgniecionym czosnkiem, sola i pieprzem. Części ryby ułóż na półmisku i na każdej połóż łyzkę serka, udekoruj papryką pokrojoną w paski i posyp rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta0906 06.12.2010 15:35
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak