ryba z twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    1 szt.
  • serek homogenizowany

    1 op.
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • ząbek czosnku

    1 szt.
  • rzeżucha

    1 łyzka
  • papryka zielona

    1 op.
  • papryka żółta

    1 op.
  • papryka czerwona

    1 op.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli usuń kręgosłup i ości. Podziel na części. Serek wymieszaj z rozgniecionym czosnkiem, sola i pieprzem. Części ryby ułóż na półmisku i na każdej połóż łyzkę serka, udekoruj papryką pokrojoną w paski i posyp rzeżuchą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marta0906 06.12.2010 15:35
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat