Ryba z pomidorami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    4 sztuki
  • pomidorki cherry

    8 sztuk
  • ser feta

    4 plasterki
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    4 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Surowe filety (ja użyłam tilapii nilowej) posypać z dwóch stron przyprawą do ryb i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Na każdy kawałek pokruszyć ser feta i przekrojonego wzdłuż pomidorka cherry. Zapiekać przez 20-25 min. w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
PaniMISIOWA 03.04.2012 21:46
pycha
romanrafal 04.02.2012 08:39
smaczne
magduś83 03.02.2012 01:00
ciekawy pomysł :)
calliope 07.01.2012 09:09
chętnie bym spróbowała takiej rybki :)
agnieszka189 18.10.2011 13:33
pycha
Olaa 29.08.2011 14:40
pomysłowe
Katarzyna156 11.08.2011 22:51
ciekawe :)
Kopiko1983 07.05.2011 20:31
Mniam, mniam...
Seba 06.05.2011 08:57
super
Mysiunia 03.05.2011 14:52
bardzo fajny przepis;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat