Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBA Z PIETRUSZKĄ

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet ryb 200 g
oliwa 1 łyżka
natka pietruszki 1 pęczek
sok z cytryny
pieprz szczypta
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: RYBA Z PIETRUSZKĄ

Sposób przygotowania: filet z ryby skropić niewielką ilością oliwy z oliwek i sokiem z jednej trzeciej cytryny, doprawić pieprzem i niewielką ilością soli. Posypać rybę pietruszką, umieścić w folii lub rękawie i piec przez ok. 15 min. w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka-87-25 13.07.2016 14:40
całkiem dobra
mirosława4 13.07.2016 12:30
bardzo dobra
Wacław 13.07.2016 11:04
taka ryba to smaki żony
w mojej kuchni 13.07.2016 10:21
do zjedzenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak