ryba z piekarnika

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z mintaja

    5 sztuk
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • papryka żółta

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • pieczarki

    250 g
  • żółty ser starty

    250 g
  • ketchup łagodny

    7 łyżek
  • pieprz

  • sól

  • bagietka

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety obsypujemy przyprawami i wkładamy do naczynia żaroodpornego. Polewamy ketchupem. Na ketchup kładziemy papryki pokrojone w kosteczkę. Bagietkę ścieramy, mieszamy ze startym serem i posypujemy rybę. Pieczemy w temp ok. 180 stopni przez 35 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat