ryba z papryką w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    5 sztuk
  • śmietana

    1 szklanka
  • papryka

    1 sztuce
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

papryki oczyścić pokroić na paseczki na patelni rozgrzać olej włożyć papryki i dusić do miękkości wtedy włożyć duże kawałki ryby gdy ryba będzie miękka wlać śmietanę i chwilę pogotować doprawić do smaku solą i pieprzem podawać z ryżem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Tika4444 26.04.2011 07:49
smakowita rybka
Grażyna13 02.02.2011 10:25
podoba mi się :)
MAR3STA 20.11.2010 23:28
pyszna!
Agnieszka172 04.11.2010 19:12
bardzo ciekawy pomysł na rybę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat