Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w zalewie

3.0
(13)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 1 kg
woda 3 szklanki
olej 1 szklanka
koncentrat pomidorowy 1 puszka
keczup 8 łyżeczek
ocet 6 łyżeczek
cukier 4 łyżki
sól do smaku
cebula 30 dkg
ogórki konserwowe 1 słoik
papryka 35 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w zalewie

Filety rybne usmażyć i ułożyć w naczyniu ,nastepnie układamy warstwę cebuli pokrojonej w kostkę,na cebulę dajemy pokrojone w kostkę ogórki konserwowe i dajemy paprykę konserwową pokrojoną w kostkę.Znów dajemy rybę i powtarzamy warzywa.
Przygotowujemy zalewę z wody,oleju,kocentratu pomidorowego,keczupu,octu,cukru,doprawiamy solą i pieprzem i zagotowujemy i zalewamy rybę i odstawiamy na dobę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 19.12.2011 22:02
super rybka
Dorota59 19.12.2011 20:41
pyszna rybka
Justyna Jussstiii 25.03.2011 19:07
pychota
Izabela28 15.03.2011 20:00
pyszności;)
zosia4 05.11.2010 19:18
zdrowa i dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak