Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w zalewie
Przygotowujemy zalewę z wody,oleju,kocentratu pomidorowego,keczupu,octu,cukru,doprawiamy solą i pieprzem i zagotowujemy i zalewamy rybę i odstawiamy na dobę.
filety rybne | 1 kg |
woda | 3 szklanki |
olej | 1 szklanka |
koncentrat pomidorowy | 1 puszka |
keczup | 8 łyżeczek |
ocet | 6 łyżeczek |
cukier | 4 łyżki |
sól | do smaku |
cebula | 30 dkg |
ogórki konserwowe | 1 słoik |
papryka | 35 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: