Ryba w panierce smażona

Ryba w panierce smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

  • mąka

  • jajko

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól do smaku

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Ryba w panierce smażona

Rybę pokroić na kawałki,natrzeć przyprawą, panierować w mące, jajku [ roztrzepanym z przyprawami]i bułce tartej .smażyć na rumiano z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat