ryba w ostrej marynacie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej

    6 łyżek
  • chili

    1 łyżka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    30 gram
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    1 łyżeczka
  • ryba

    400 (filet)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybe zanurzamy w oleju wymięszanym z chili i solą ziołową, zostawiamy na 30 minut, następnie maczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanej oliwie

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewelina/bunia 16.06.2012 21:36
SUPER
Mariposas 29.12.2011 20:16
ciekawe połączenie
tomek18 17.12.2011 09:04
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat